Продуктова категория
Свържете се с нас

Добави:S-1 A-8 E-Панг Road, Lianhu район, Xi'an град,

Провинция Шанси, Китай

Web:www.htongsteel.com

Поща:info@sxht-group.com

Тел:86-029-89306039


Телефонна линия
+86-029-89306039

Новини

Начало > НовиниСъдържание

Желязната и стоманодобивната промишленост се сливат и придобиват ускорено

Стоковите пазарни цени на черни продукти сринат трудно да блокират големите битови стоманодобивни компании до производствения капацитет, сливането и реорганизацията на пътя. Във вторник, репортерът от Гуанджоу Дейли научи от редица предприятия от желязо и стомана след сливането на Baosteel, желязото и стоманата в Ухан, редица предприятия от желязото и стоманата преработват редица преструктурирания: една от железопътната и стоманената група Anshan участва в преструктурирането на Североизточната специална стомана, 51%. И Североизточна специална стомана група да разгледа бъдещето на Fushun специална стоманена платформа, за да разчита на общата регистрация. Тъй като цените на стоманата продължиха да се покачват, акциите на акциите от стомана все още са в процес на падане.


Индустриалните източници, Southeast Special Steel планират да платят пълен размер на дълга, следващата вноска за изплащане на определена сума на обезпечените вземания, повече от сумата на необезпечените вземания, включително облигации за публично предлагане, ще бъде суап за дълг срещу дялов капитал. Все още има несигурност относно плана за реорганизация.


Институции: краткосрочен фокус върху възможностите за реорганизация


На откриването на Деветата международна конференция на Китай за желязо и стомана тази седмица заместник-министърът на промишлеността и промишлеността Син Губин каза, че трябва активно да решим излишния капацитет на стоманата и да ускорим трансформацията и модернизирането на стоманодобивната промишленост. Индустрията смята, че в бъдещия процес на оптимизация на структурата на производството, производството и сливането и реорганизацията ще се превърнат в тенденция за развитие на индустрията.

Генералният мениджър на Baodong Group Chen Derong смята, че китайската стоманодобивна индустрия е открила нов кръг от времеви прозорец за сливания и придобивания. Промишлеността ще реорганизира банера на сливания и придобивания, за да постигне промишления мащаб и организационната структура на мача, а държавните стоманодобивни предприятия заедно с реформата на смесената собственост. Делът на държавния капитал в бъдещата стоманодобивна индустрия ще бъде допълнително намален чрез намаляване на държавните акции и реформата на смесената собственост на държавните стоманодобивни предприятия. Непрекъснатото намаляване на дела на държавния капитал ще помогне на индустрията да запази рационалността си в пълната конкуренция и да повиши още повече ефективността на промишлеността.


Гуанджоу Daily репортер научи, че желязо и стомана предприятия сливане и реорганизация на пътя не е нощувка, Shougang и Хебей желязо и стомана миналата година на съвместни поради различни проблеми и блокирани. Но сливането и реорганизацията на общото направление са поставени, пазарните институции все още се очаква да реорганизират различните видове преструктуриране: очаква се 5 до 8 години по-късно, съществуващите вътрешни предприятия от желязо и стомана ще бъдат обединени в 10 по-големи индустриални групи.


При очакванията за сливане и реорганизация, отдавна в "мечия пазар", неотдавнашният спад в акциите на А от стойността на инвестициите в стоманени плочи е подобрен. Анализаторите на Wanlian Securities съветват инвеститорите на дребно да се съсредоточат върху възможностите за краткосрочно преструктуриране на запасите от стомана и възможностите за инвестиции в средната стойност.